Onderhoud en reparatie Heftrucks

Betrouwbaarheid, functionaliteit, degelijkheid en gebruiksvriendelijkheid vormen de pijlers onder de diverse modellen en uitvoeringen van Heli Heftrucks. U krijgt kwaliteit voor een goede prijs. Dagelijks gebruik vraagt om periodiek onderhoud. Soms moet u een of meerdere onderdelen laten vervangen. En als de heftruck stilvalt, is reparatie een logische keuze. Zo verlengt u de levensduur en houdt u de exploitatiekosten zo laag mogelijk.

Alle gangbare heftrucks

Periodiek onderhoud en/of reparatie bij een storing nodig? Via Hamelinks Service en Onderhoud schakelt u snel een ervaren, goed geschoolde servicemonteur in. Alle gangbare modellen en uitvoeringen komen hiervoor in aanmerking. Van heftruck met dieselmotor tot elektrische stapelaar. En van reachtruck tot een heftruck die rijdt op lpg.

Service- en onderhoudscontracten

Vanuit preventief oogpunt is het verstandig om reparatie en onderhoud een contract af te sluiten. Regel bij Hamelinks Service en Onderhoud een onderhoudscontract als u een heftruck least. En sluit een servicecontract af als u een heftruck gekocht heeft.

Preventief& Periodiek onderhoud en veiligheidskeuringen voor alle merken.